welcume

Followers terhebad saya :)

ILOVEYOU♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 12, 2011

3 month wif you:)

AWW ! pejam celik , pejam celik dah genap 3 bulan aku bersama SHAKIRIN AL-IKRAM bin ABD HAMID ! wah ! nama bpk dye da lah sama dgn nama bapak akue ! haha , xbule bla gile ! ecehh , byy i loveyouu sgt-2 ! sumpahh sayang kau ! byy thank sebb dah selamat ken nyawa beby ! dah ok .xde ape yg perlu byy nyesal k ? bby pengsan tuh bkn sebb byy pun ! byy xsalah pun , act bby salah . coz bby still simpan pic EX bby tuh . bby tahu byy mara ken ? saket hati kn ? hurm . sumpah ! bby xsengaja na buad cm tuh! byy thank ! coz still mahu b'sama dgn bby ! yaallah sayang kau sgt-2 ! byy , bby jnji dgn diri bby bia lah byy org yg t'akhir dlm hidup bby ! bby jnji oeh ! byy da bnyk b'korban demi bby ! aku sayang kau sgt-2 !! byy , kau alwayz b'sama bby ..byy , dah tahu kn bby syg kau sgt-2 ! sumpahh aku m'lutut dkt kau bkn saja-2 ok? if aku ade laki laen sayng dkt org laen , aku xken m'lutut dgn byy ! then nanges-2 dekat byy marayu dkt byy sume! noe ok ! itu tandanye aku sayangkn kau sgt2 lah ! tp kau bule agy still ckp itu tektik je kn? hurmm , tp kau nnges jugak dpn akue kn? byy , soryy bby xde niat na buad kau nnges sebb akue ! byy , bby dengar byy ckp ' jgn tnggalken byy' 'byy syg beby lagi' jgn tnggalken byy please' then kau nnges-2 ken ??! yaallah bby pun xnk tnggalken byy tahuk ! sayang byy sgt-2 ! mse aku na jatuh pengsan tuh kau teros papah aku kn byy!kau takot sgt mse tuh kn ? hurm , aku rse kalo laki laen xken buad ape yg kau buad dekat akue tuh! hurm , thank byy !thank coz da bnyk b'korbn demi akue ! byy , hope kite kekal sampai bile-2 ! wahh , family kau best sgt ! sporting ! mama , baek caring psl bby ! mama buad bby mcm ank dye je ! huh , then mama aku pun suke dekat kau ! haha .hope family kite b'satuu yg mcm mna kite mahu kn ? hehe , kaka aku pun dah suke-2 dekat kau ! adoy , ade pulak suroh aku lps SPM kawin dgn kau je tros ? OMG ! haha . gile ape ! kau punn suke je ken ? aish! sepak tahuk la .hehe . byy sumpah aku xnk sape-2 selain kau ! yeah , walaupun kite selalu gadoo , jumpe je mesti gdoo xpnh xgado sekali kn ? haha . aku rse ken kalo jumpe kau xgdo xbest dol! haha .itu tandanye kite rinduu kn ?! haha . byy ILOVEYOUU ! egat jnji-2 byy ok , na jaga bby selagi byy mse b'nafas ken ?! ok , bby pun akn jaga byy jugak ! 
byy ILOVEYOU SOMUCH <3
HAPPY 3 MONTH sayangg <3