welcume

Followers terhebad saya :)

ILOVEYOU♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, May 29, 2011

hope kau happy!

hurm, ok xhbs agy kn kisah aku dgn dye ? ok fine , memang susa na lupekn org yg kite sayang . tp xtahu la dye sygkn aku agy or tidak . act aku sendri pelik knapa aku susah na lupekn dye ? before aku cpl dgn dye senang je aku lupekn laki xguna .hahah .ok fine ,tahniah ! dye buad aku na jd gile sebb lelaki .ok aku rindu time nieh . time ni dekat KTM subang dye hanta aku balek . then sempat agy b'gambar. memang best dye xksi aku balek time ni , padahal papa aku dah bising sebb lambt sgt balek.hurm cincin tuh? hurm biy tuh cincin tuang kite kn ? ok na tahu cincin tuh kat mna now ? bkn dekat jari aku agy.aku simpan dye elok2 dgn perfume yg dye bg dkt aku tuh. ok start aku break dgn dye . aku xpki agy perfume tuh pegi skola , jln2 hurm ptt lah aku ary2 busuk je . aish =.=' ok , tdy aku chat dgn meen , then talk psl shark , hurm. aku hope meen dpt tolong akuu la..aku baca wall yg dye hanta dkt meen , dy xde dekt KL now? dye da jauh dari KL? hurmm .OMG! see , dye memang na pergi jauh dari aku ..fine aku sndiri xtahu ape salah akue, biy aku susah na lpekn kau knape doeh ?tp kau senang je lupekn aku kn ?!serius , aku suke sumone tuh but..knp aku syg kau agy even kite dah break then kau xcarik aku ?!erghh susah nyee . stu je aku minx aku harap aku dpt jumpe kau , before aku m'jalani operation tuh ..biy kau nyawa aku egat x kite pnh jnji ?kau na jaga aku kn ? ok fine , aku tahu kau tnggalkn aku sebb x snggop na tnggung sume nih kn ?tp .. aku arap dpt jumpe kau n minx maaf sume kesalahan aku .byy aku harap one day if aku xde nnty aku xnk kau m'nyesal dgn tindakan kau nih ok sayang ? plasehhh .beby xnk ok ..listen bby xpnh m'nyesal m'genali kauu .even dah bnyk aku tempuhi sorang2 selama niehh .aku akn selau doakn kau sayangg. dapat gf yg perfect tok kau , bkn mcm aku ..maaf aku tahu aku memang xlayk untok kau dari first time kite meet agy kn ?n aku tahu xkn ade sape lelaki yg bule accept aku mcm mna kau accept aku duluu after kau tahu segalanye ..thank sayang thank ! ily until die :(

OMG!

kenape dgn aku nieh ? ok , aku baru je knl dye bpe hari yg lalu, then ? erghh ! no way if aku jatuh hati dgn dye. grrrr kdang2 aku jeles if dye walling dgn girl laen . ok fine dye bkn hak aku pun . n then mlm td aku kol dye waiting , then dye ckp ex dye kol ? then sebb dye break dgn gf dye pun sama mcm mna aku break dgn bf aku !
yaallah , ape sume nieh ?? hurmm .ok fine aku ptt lupe kn sume psl dye , n xperlu p'caya mana2 laki da lps nieh.ok fine . da cukup lah sekali jea ku jd tahap na gile sebb lelaki ! ok forget it all about him . n fullstop !

handsome kan, sape dye ?

Hahaha , sape yg kacak lagi b'gaya nih kn ? haha tak la cantek dan menawan ken ? ken ? hee .tgok tuhh aww! awk , awk , saya suke hidung awakk la . aww comel ! itu yg menawan hati saya tuh . choiii .ok baru je kenal dye nieh . act mula2 rse mcm sumbong je . ok lah fine then kiteowg walling punya lah walling then kepala otak aku dah jd gile soo aku pun gile lah ken .yeahh ! dye sporting layann je kepala otak aku yg gile niehh smpai pkol 5 pagi kn ?haha . act dye sudi teman aku before BOla start .haha buad segan je M.U kalah! choiiii . aishh . nama dye Nick Syazwan ! hee sedap x? hee ok dye baek . buad mse nieh jela dye baek .haha dye kdang2 jahat , suke pangel aku nenek , opah , makcik kedai lah , kdang2 manja2 sikit . princess? beby? haha . choiii lah youuu !gedik ken ? haha mcm na pelempangg je ! youu , thank very much sebb paam i . walaupun kite baru je knl just walling n chatting je . but .. you baek sgt ! ok fine you baek je tp benci you jugak sebb you jahat . ecehhh .you baek lahh ! wahh bangga lah tuh . weekk :P thank jugak coz layan kepala i yg gile2 niehh ..haha dye bg bnyk nasihat dkt akue .ok thank nnty i bg adiah dekat you if kite meet la? haha nnty i tarik idung you yg comel tuh kuat2 ! weeee , padan muke ! wekkk :P
THANK atok handsome !THANK BIY :) haha . * choiiii , thank KAWANNN (:

Friday, May 20, 2011

sumpah kecewe!

hurm , knape aku kecewe?ok ,aku nnges skrg! aku kecewe skrg! yaallah , kau kuatkn hatiku 4 trima sume ini !! ok , aku nmpk sendiri kesetiaan kau biy! sememangnye kau xsetia dgn akue ! aku mati-2 na setia dgn kau , na b'sama dgn kau smpai bile-2! kau buad cm nieh sayngg ?ok , na tahu why aku ckp kau x setia dgn akue ? ok , jnji-2 kau sume kau lupe kn ?! ok , ptt lah kau senang je ckp BREAK dgn aku kn ? padahal aku xtahu ape salah akue punn !if biy xsygkn bby just ckp ! jgn buad bby t'hegeh-2 dkt biy ok ! aku egat bile aku xde fb lps nieh kau pun sama ! tp ... kau inbox pompuan laen sent numb kau kn ! haha gudjob biy ! sumpah syg kau !na tgok bukti sayang ? ok la , nahhhhhhhh sumpah kecewe gile ! bby egat smpai mati ! sory sebb uji kau lagi . aku just na tgok kesetiaan kau dekat akue ! tp ...............memang susa memiliki lelaki yg setia !
biyy ! sumpah !aku kecewe dgn kauuuu ! :(
 ok , see ? biy , aku tahu kau dah delete inbox nieh kn? ok sory aku uji kau lagi sekali . aku buad acc fb laen! name laen , n pic pompuan laen ! then aku try inbox kau , minx number kau ! tp ... ternyata kau bg kn ? xcaya? bule view pic tuh besar-2! bule tgok sendiri kau hanta number kau ! kau marah bile aku lyn laki! kau marah bile aku bg numb aku dkt laki ? kau cemburuu xtentu psal .tp .ini ape sayanggg ? mcm nih ke kesetiaan kau dekt akue ? ok , ckp syg aku ? cinta aku ? ini ke semua nye ?! ok fine ! lelaki sume sama ! xbule pakai! mulot ckp laen ! hati laen ! syg lah , cinta lah bla bla bla ! erghhh . fuck you BOY ! kau tahu ? kau m'buad aku xnk couple lagi lps niehhhh ! erghh cukupp lah tuhhh ! aku kecewe , m'nnges sume psl lelaki !grrr xdpt ape punnn , ini yg aku dpt hasilnye slama 4 bulan nih kn syg ? xsangka aku doeh...grrr penipuuuuu !! benci kau! xperlu pujok merayu aku lagi lps niehhhhh ! aku tahu kau mmang dah xsygkn aku lagi ! ok go on ! kau sendiri da tnggalkn aku kn ? 4ever ken ? ok , pleaseee jgn carik aku lagi lps niehhh !! biy , demi allah aku sayang kau sgt-2 ! tuhan jela yg tahu betapa aku sygkn kau ! harap kau dpt girl yg lg better dari aku !:(soryy , aku xdpt na happykn kau slama kite b'sama ! soryy aku xperfect mcm girl laen , n kau pun xbule trima aku seadanye!aku mmang buduh! sebb aku mseh syg n t'hegeh-2 dkt org yg dh xsygkn akue lagi! thank byy ! thank sebb m'cintaiku smpai ke ary niehhh .aku hargai sume kasseh syg kau!maafkn sume k'salahan akue syg! knangan kite , aku xkn pnh lupe knnn !thank buad aku kecewe lagiii ...hope kau jaga diri ok? xmau nakal-2 jaga mama baek-2 k ?! xdpt lagi na overnite dgn kau ,jumpe mama ! mkn rojak mama ! lpk dkt rumah kau! hangout b'sama kau !yeahh s'memangnye aku rinduu sume tuh! soryy ini k'putusan t'akhir aku
WE CAN JUST FRIENDS !itu sahaja yg aku na ckp last ..
ILOVEYOUUUU KIRAIN 4ever<3 12/1/2011<3

Thursday, May 19, 2011

exam ! pening .!

Before exam :)
okey na story psl ary nieh la.psl smlm exam xnk la cite! sebb smlm paper BI ok memang pening xpyh cakap lah ken ! merangkak-2 aku na carik idea buad surat x rasmi dlm b.inggeris tuh ! huh , ok tdy before exam study subeject sains. ok subject nih aku pning sikit la..ok dari umh aku da buad short note!hah senang cikit na baca ken! ok , baca punya baca n baca still xbule na msok dlm otak lagi! mmbe aku sume dah mula memakak kt blakang! erghhh, asal la xbule na fokus nieh.ok then aku mira n jue lpk jap sma-2 ok aku tros terang.aku xbule na msok ppe dlm otak nieh xde mood! tension memanjang! aku story dekat diaowg ! hurm , diaowg alwayz bg aku semangat! yeah aku xtahu la rse mcm na nnges je .bile aku ade dkt skola hati aku happy, coz dilindungi dgn kawan-2 yg sewel mcm kowang tahu! ok la yg bestnye. aku da butuh kod ok la aku pun duduk dekat lantai sebelah meja haikal, blakang fikri.,act budak lelaki 2 ekor nih je yg aku pling rapat dlm kls, coz diaowg mcm sporting n open dgn aku!ok la, aku jd gile jap minx-2 diaowg 50sen! haha gile kn. smpai na nnges aku minx diaowg 50sen.haha bule gelarkn aku minah 50sen dlm kls tuh!ok la then cikgu fatin kiteowg lpk dgn cikgu! haha psl AU pulak keluar dah?choii cite psl dye lah ken !ok lah lupekn dye sebb buad aku saket hati je..ergh muke sama mcm Kirin!xde mood pulk.ok lpk dgn jue , mira , eiha , haikal n fikri duduk dekat lantai sume bersila!bgos-2 ! haha , ok cite mcm-2 doh study sama-2 haha,best-2 ilang tension ok sume yeahh ! tengs kowang sebb buad aku ketawaa balek!walaupun hati aku tgh sedeh mse tuh!kowang setia buad aku happy ken ! ILY KAWAN !:)

Rehat :)
kriiinggggggggg ! time 4 rehat . ok la kiteowg otw na tros pegi katin.. haha jln punya jln .nmpk adek AU! ok la blakang aku anuar.haha dye pulak pndg-2 aku . choiii lari laju-2! ok la dpn adek dye . aku pndang lah muke si budak tuh kn . hah! dye pun pandang akue pulak .dye senyum ! tetibe jue msok line .'aik xken dgn adek AU pun jdi?' choiii lah jue nieh ! baru na felling-2 dgn adek dye kjp! haha. joke jela .ok dkt kantin nmpk haikal dgn fikri minx 50sen lagi?haha diaowg ckp esok ?bongok mati kelaparan aku ary nih!haha . ok la then time na naekk kelas aku jln na menuju dkt kls aku t'pndng sumthing yg m'goda hati aku . ok aku pandang je... then smpai aku t'lngar org! sumpah xperasan kod, ok lah aku tgok aku langgar budak yg ske kt aku yg selalu minx number aku tuh? walawey , budak tuh bule suke2 n senyum2 pulk? buduh ,pkir aku saje lah tuh langgar dye? haktuii lah ! adoyy .wat maluu jeee =/=

Time exam :)
ok da na start exam sains ! dekat luar bule lagi bukk buku tgok jap jawapan-2 yg aku lupe kn! hah , ok msok dgn tenang . then dpt kertas ! baapak ar tebal gile ? dah mcm kamus dah aku rse nih! ok la dgn tenang hati aku ttulis nama, mmbe aku tasha na bising2 susah2! adoy , xpe laa aku bukak kertas tgok soalan p'tama yaallah! knape xsenang sgt ? grrrr , air liur aku dah mcm xbule na telan dah tahu ? gile susah kod ! grrr , satu ape yg aku baca pun lupe ! hah tulah ketawa lagi bnyk-2 erh smpai xegat dunia ! huh .... langsong sume garu kepala .haha then hentam jela ape yg aku egat tuh bnyk soalan aku xbuad ! letih kod memikirnye.aku tanya tasha jawapan, dye ckp dye xbuad lagi ? adoy bodoh punya KAAAWAN! ok aku pun buduhh sama je ! haha. nsib bek la paper BI n sains da lps.... lega sikit hati akue ni ! lps nieh BM pulak hope senang! amin :)

Monday, May 16, 2011

iwiilmishyou!


OEH ! BLOGGER , i will mish you BOO <3 huh ! kau jela satu-2 nye tmpat aku luahkn sume ape yg aku rse setiap masee ! huh , act , facebokk aku dah xguna . buad mse sekarang tidak di aktif kn! why ? why ? haha , jgn tanya knape aku close account ! ok , now aku ade blogger saja ! haha . myspace ? aku ade . haha aku sorang je online myspace ntah zaman kurun ke bpe aku nieh pun xtahu !haha , yeah ! rabu aku start exam ! wah , ape lagi! satu ape pun aku x study lagi nieh ! walawey na jawab ape lah nnty ! adoy , act aku exam smpai cuti skola nnty! lama gile kn ? huh . pening-2 ! ary-2 kne tgok buku jeee , huh ok la .. aku now jarang dah na write blog ! yeah bile ade mse lapang aku online aku write blog ape yg t'latest dari akue ok ? if na tahu . jengok-2 lh blog aku yg buruk nieh . adoyy , xlama lagi b'habuk lah kau boo ! ngee . lps nieh aku pendam-2 . nnty smpai mse aku lps dekat kau erh boo ! huh ! iloveyouublogger <3 chawww ! study time ! wish me luck yeahh :) hope sume soalan senang-2 jeeee ! yg pnting aku ikhlas na belajar bkn sebb na ganjaran ! aku xperlu kn sume tuh ! papa, mama simpan duit yeahhh ! xperluu bg ppe if adek cemaerlang ..! just doakn sayaa senang m'jawab exam nnty!aminnnn :)

hari guru :)

PART 0NE :)
 yeah!pagi-2 lagi my mum da kejutkn ? huh , awalnye mama? hurm tgok jam baru pkol 6 ken ? so aku tidoo balek.haha, dgn pintu x tutup mama nmpk aku sedang sedap tidoo mama tros masok bilik aku tros m'bebel dekat akue. huh ! t'paksa la bagonn aku pun takot lmbt smpai skola . wah smangat nieh ! xpnh smangat mcm nieh pulak? haha . please lah m'yesal je pergi! huh , aku gerak dgn eiha n lifah bpk aku hanta . ok la . smpai je bpk ar ramai gile! ok then kiteowg xtahu na duduk mna. nsib bek nmpk jue , mira n tasha! ok la dah cukup one gengs! then raja dgn linda pun join ! haha , duk dkt p'himpunan dngar tah ape cikgu m'bbel aku xtahu! ok dekat blakang kiteowg sume pgg fone? text bf msing-2 ! huh , bpk bosan la.. aku xtahu na text sape lah kn?! ok fine. aku duduk depan then mls na join diaowg! ok buad bodoh mcm org bodoh! then pkol 10 tuh rehat bpk ar lapa gile da la xsmpat na mkn! ok , then kiteowg seme pg jumpe cikgu zumaira ! wah , lama xjumpe cikgu wah makin cntek! ok la , xsempat na tanya psl AU dekat cikgu! act aku jumpe cikgu na tanya psl AU! haha . ok fine pg kantin gile ar xbule ramai lagi ke?! adoyy , aku da la tgh lapa pastu bole ramai gile mcm nieh? ok beli air tuh pun aku suroh mira beli kn . ramai gile ! da lah ramai lelaki ! OMG xde mse aku na pegi m'himpit dkt laki-2 tuh .OK , dah minum then nmpk org yg xsepatut aku nmpk? bpk ar asal ramai yg rajin dtg skola nieh ? ok , aku nmpk C ! erghh benci tgok muke dye . aku tros bla buang air ! huwaa , haus lagi ! xpela ! ok then jumpe cikgu balek ! hah aku tanya la cikgu AU dtg ? cikgu tros ckp XDTG ! haha , xdtg je muke dye haha cikgu ni mcm tahu-2 je aku na tanya dye dtg ke x . adoyy ! kantoi la . nsib bek cikgu satu kepala! yeahhh , thank cikgu coz egat saya lagi ! walawey nnty cikgu egat AU , egat lah saya jugak ! haha . choiii bla lahh ken ? xde mse !=_='

PART TWO :)
haha , yeah ni time dekat dewan pulak ! ok duduk punya la laama just na tnggu p'sembahan mula ? ok la tnggu-2 bpk ar lama .kaki aku dah gatal-2 na b'jln da nieh ! hhaha , ok then lpk jap . amek-2 fone mmbe akue tgok gambar bf diaowg ! ahha . tgok pic je pun bkn na ngorat ! haha . ok pastu nmpk kak nard then lpk jap ! bla bla bla... then aku baru t' egat dkt abg fikhri ok la aku tros text dye tanya dye kt mna . then dye ckp dye dekat dpn dye pulak soh aku dtg kt dye? huh mls nye ! then aku jalan-2 nmpk dye .. pastu dye ckp aku sumbong ! aku ckp lah mna ad sumbong ! then dye pngel akue . ok la aku dtg kat dye . tgok muke dye jap! huh rinduu na tgok muke comel dye tuh ! alahai da la pndek pastu da la muke jambu ! haha , tanya bende bodoh jap dkt akue ok pastu aku gerak ! abg afiq pulak text aku na ajk aku lepak dgn dye ? ok la dari jauh aku nmpk dye ! alahai , aku nmpk C ! fine , aku bla . aku text dye aku dekT dewan blakang ! ok dye lpk dgn C mmang aku xnk la , adoy mamat baject tuh nyampah akue ! then aku nmpk lembu akue ? wtf ! dye dgn pmpuann tuh ?! grr buduhh !pastu buad-2 xknl akue ! padahal thon lps na kat aku lah bagai ! ok duduk dkt dewan agy nmpk ex akue ! walawey nyorokk ar ape agy ! ha , dye carik-2 akue . wahh ! takot nmpk dye! act dye xcpl lagi ! aku tanya kak nard . hurmm sian dye ! tu lah dulu asal lps ken akue ? haha .. jahat kn akue ?! ok .sume org yg xptt aku jmpe , aku jumpe ! buduhhhh ! =.=' p'sembahan ? jgn ckp laaa ade yg best ade yg xbest part-2 last tuh boring sume da blek ! haha .time balek xtahu sape na hanta aku blek lah kn? ha, then aku tnggu ex akue ! ai? bule dah balek ! aishh , sape na hanta akue ? grr .ok la nsib bek la ade kawan baek seperti jue ! thank yeahh geng ! haha , :)

my ex =='

okeyh , sape nieh ? muhd faldhuhadi bin zam azman ! walawey egat nama penuh tuh ! alahai , ex ken ? ex kowang punn mesti egat jugak kn nama pnoh ? act , dye org p'tama aku hafal full name boyfie aku time aku cpl gan dye lah . adoy , da lah susa nk sebutnye . first tuh aku salah sebut ! haha , dye tacink-2 ! ok , act first time aku story about my ex selepas aku ditaken nieh ken ! hurm , xde ppe act mahu say sory ! yeah .. dye kembali kpada saya .. setelah sekian lamaaaa pergi tnggalkn aku? wah! choii lama ke ? haha.okeyh . hurmm dye text aku xbalas ! dye tukar number , numb xknl aku mls na layan lah ken . then bnyk-2 kali erghh ! xbule jdi m'ganggu k'tentraman owg je kn? ok aku angkat la. then aku tanya sape. walawey aku dngar suara dye say 'HELO" hurm! dah agak da mamat nieh =.= grrr sebb suara dye satu dlm dunia ! mahu tahu? dye ex k'sayangan saya ! haha , sume xtahu kn ? haha . cinta pertama aku, b'sama dye la. yeahh walaupunn dye bnyk saket kn hati akue. but ... aku syg dye dol ! then na buad cm ne jodoh xpnjang kn? then aku minx break ats desakan mmbe-2 aku sume , oeh sokey la..but mesti ade yg knl coz dye duluu stay subang ! now ? dye stay perak .haha . he want me back ? OMG ! crazy ! ok , aku slowtalk dgn dye. aku ckp i'm just love my boyfie only now , pleasee understanding me! ok , then dye marah-2 akue, ape guna sayang org yg xanggap kite sayang dye ?! OMG , buduh dye bule ckp cm tuh . ok , xksah la if dye b'syukur memiliki aku or tidak yg pnting aku syg dye! then dye ckp ,'ADE JUGAK MANUSIA YG XB'SYUKUR MEMILIKI KAU' 4 what na b'syukur pulak ? ok , ayat nieh yg dye hanta ! aku suke gile ..

FOR ME TO HAVE A WONDERFUL
PERSON LIKE YOU
WAS GOOD ENOUGH :)

okeyh , tiap-2 masa , saat aku pikir ape yg dye ckp tuh ! hurmm , ntah la .. ape perluu aku buad skrunk? ok aku sayangg dye ! tuhan je tahu mcm mna aku syaang kn SHAKIRIN AL-IKRAM! hurm , memang aku xnk b'pisah dgn dye ... tapiii .. ntah la ! xksah la org na ckp aku buduh t'hegeh-2 dekat org yg xpnh anggap kite gf, or abaiken kite ! sokey la...if hatii aku maseh b'kata sayang n cinta dekat kirin ! slagi tuh aku akn tetap b'sama dyee ! pleasee xde sape pun bule paksa hati n perasaan akue ! wey pleasee jgn buad aku cm ni:(