welcume

Followers terhebad saya :)

ILOVEYOU♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, May 16, 2011

my ex =='

okeyh , sape nieh ? muhd faldhuhadi bin zam azman ! walawey egat nama penuh tuh ! alahai , ex ken ? ex kowang punn mesti egat jugak kn nama pnoh ? act , dye org p'tama aku hafal full name boyfie aku time aku cpl gan dye lah . adoy , da lah susa nk sebutnye . first tuh aku salah sebut ! haha , dye tacink-2 ! ok , act first time aku story about my ex selepas aku ditaken nieh ken ! hurm , xde ppe act mahu say sory ! yeah .. dye kembali kpada saya .. setelah sekian lamaaaa pergi tnggalkn aku? wah! choii lama ke ? haha.okeyh . hurmm dye text aku xbalas ! dye tukar number , numb xknl aku mls na layan lah ken . then bnyk-2 kali erghh ! xbule jdi m'ganggu k'tentraman owg je kn? ok aku angkat la. then aku tanya sape. walawey aku dngar suara dye say 'HELO" hurm! dah agak da mamat nieh =.= grrr sebb suara dye satu dlm dunia ! mahu tahu? dye ex k'sayangan saya ! haha , sume xtahu kn ? haha . cinta pertama aku, b'sama dye la. yeahh walaupunn dye bnyk saket kn hati akue. but ... aku syg dye dol ! then na buad cm ne jodoh xpnjang kn? then aku minx break ats desakan mmbe-2 aku sume , oeh sokey la..but mesti ade yg knl coz dye duluu stay subang ! now ? dye stay perak .haha . he want me back ? OMG ! crazy ! ok , aku slowtalk dgn dye. aku ckp i'm just love my boyfie only now , pleasee understanding me! ok , then dye marah-2 akue, ape guna sayang org yg xanggap kite sayang dye ?! OMG , buduh dye bule ckp cm tuh . ok , xksah la if dye b'syukur memiliki aku or tidak yg pnting aku syg dye! then dye ckp ,'ADE JUGAK MANUSIA YG XB'SYUKUR MEMILIKI KAU' 4 what na b'syukur pulak ? ok , ayat nieh yg dye hanta ! aku suke gile ..

FOR ME TO HAVE A WONDERFUL
PERSON LIKE YOU
WAS GOOD ENOUGH :)

okeyh , tiap-2 masa , saat aku pikir ape yg dye ckp tuh ! hurmm , ntah la .. ape perluu aku buad skrunk? ok aku sayangg dye ! tuhan je tahu mcm mna aku syaang kn SHAKIRIN AL-IKRAM! hurm , memang aku xnk b'pisah dgn dye ... tapiii .. ntah la ! xksah la org na ckp aku buduh t'hegeh-2 dekat org yg xpnh anggap kite gf, or abaiken kite ! sokey la...if hatii aku maseh b'kata sayang n cinta dekat kirin ! slagi tuh aku akn tetap b'sama dyee ! pleasee xde sape pun bule paksa hati n perasaan akue ! wey pleasee jgn buad aku cm ni:(