welcume

Followers terhebad saya :)

ILOVEYOU♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, May 16, 2011

hari guru :)

PART 0NE :)
 yeah!pagi-2 lagi my mum da kejutkn ? huh , awalnye mama? hurm tgok jam baru pkol 6 ken ? so aku tidoo balek.haha, dgn pintu x tutup mama nmpk aku sedang sedap tidoo mama tros masok bilik aku tros m'bebel dekat akue. huh ! t'paksa la bagonn aku pun takot lmbt smpai skola . wah smangat nieh ! xpnh smangat mcm nieh pulak? haha . please lah m'yesal je pergi! huh , aku gerak dgn eiha n lifah bpk aku hanta . ok la . smpai je bpk ar ramai gile! ok then kiteowg xtahu na duduk mna. nsib bek nmpk jue , mira n tasha! ok la dah cukup one gengs! then raja dgn linda pun join ! haha , duk dkt p'himpunan dngar tah ape cikgu m'bbel aku xtahu! ok dekat blakang kiteowg sume pgg fone? text bf msing-2 ! huh , bpk bosan la.. aku xtahu na text sape lah kn?! ok fine. aku duduk depan then mls na join diaowg! ok buad bodoh mcm org bodoh! then pkol 10 tuh rehat bpk ar lapa gile da la xsmpat na mkn! ok , then kiteowg seme pg jumpe cikgu zumaira ! wah , lama xjumpe cikgu wah makin cntek! ok la , xsempat na tanya psl AU dekat cikgu! act aku jumpe cikgu na tanya psl AU! haha . ok fine pg kantin gile ar xbule ramai lagi ke?! adoyy , aku da la tgh lapa pastu bole ramai gile mcm nieh? ok beli air tuh pun aku suroh mira beli kn . ramai gile ! da lah ramai lelaki ! OMG xde mse aku na pegi m'himpit dkt laki-2 tuh .OK , dah minum then nmpk org yg xsepatut aku nmpk? bpk ar asal ramai yg rajin dtg skola nieh ? ok , aku nmpk C ! erghh benci tgok muke dye . aku tros bla buang air ! huwaa , haus lagi ! xpela ! ok then jumpe cikgu balek ! hah aku tanya la cikgu AU dtg ? cikgu tros ckp XDTG ! haha , xdtg je muke dye haha cikgu ni mcm tahu-2 je aku na tanya dye dtg ke x . adoyy ! kantoi la . nsib bek cikgu satu kepala! yeahhh , thank cikgu coz egat saya lagi ! walawey nnty cikgu egat AU , egat lah saya jugak ! haha . choiii bla lahh ken ? xde mse !=_='

PART TWO :)
haha , yeah ni time dekat dewan pulak ! ok duduk punya la laama just na tnggu p'sembahan mula ? ok la tnggu-2 bpk ar lama .kaki aku dah gatal-2 na b'jln da nieh ! hhaha , ok then lpk jap . amek-2 fone mmbe akue tgok gambar bf diaowg ! ahha . tgok pic je pun bkn na ngorat ! haha . ok pastu nmpk kak nard then lpk jap ! bla bla bla... then aku baru t' egat dkt abg fikhri ok la aku tros text dye tanya dye kt mna . then dye ckp dye dekat dpn dye pulak soh aku dtg kt dye? huh mls nye ! then aku jalan-2 nmpk dye .. pastu dye ckp aku sumbong ! aku ckp lah mna ad sumbong ! then dye pngel akue . ok la aku dtg kat dye . tgok muke dye jap! huh rinduu na tgok muke comel dye tuh ! alahai da la pndek pastu da la muke jambu ! haha , tanya bende bodoh jap dkt akue ok pastu aku gerak ! abg afiq pulak text aku na ajk aku lepak dgn dye ? ok la dari jauh aku nmpk dye ! alahai , aku nmpk C ! fine , aku bla . aku text dye aku dekT dewan blakang ! ok dye lpk dgn C mmang aku xnk la , adoy mamat baject tuh nyampah akue ! then aku nmpk lembu akue ? wtf ! dye dgn pmpuann tuh ?! grr buduhh !pastu buad-2 xknl akue ! padahal thon lps na kat aku lah bagai ! ok duduk dkt dewan agy nmpk ex akue ! walawey nyorokk ar ape agy ! ha , dye carik-2 akue . wahh ! takot nmpk dye! act dye xcpl lagi ! aku tanya kak nard . hurmm sian dye ! tu lah dulu asal lps ken akue ? haha .. jahat kn akue ?! ok .sume org yg xptt aku jmpe , aku jumpe ! buduhhhh ! =.=' p'sembahan ? jgn ckp laaa ade yg best ade yg xbest part-2 last tuh boring sume da blek ! haha .time balek xtahu sape na hanta aku blek lah kn? ha, then aku tnggu ex akue ! ai? bule dah balek ! aishh , sape na hanta akue ? grr .ok la nsib bek la ade kawan baek seperti jue ! thank yeahh geng ! haha , :)