welcume

Followers terhebad saya :)

ILOVEYOU♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, May 29, 2011

handsome kan, sape dye ?

Hahaha , sape yg kacak lagi b'gaya nih kn ? haha tak la cantek dan menawan ken ? ken ? hee .tgok tuhh aww! awk , awk , saya suke hidung awakk la . aww comel ! itu yg menawan hati saya tuh . choiii .ok baru je kenal dye nieh . act mula2 rse mcm sumbong je . ok lah fine then kiteowg walling punya lah walling then kepala otak aku dah jd gile soo aku pun gile lah ken .yeahh ! dye sporting layann je kepala otak aku yg gile niehh smpai pkol 5 pagi kn ?haha . act dye sudi teman aku before BOla start .haha buad segan je M.U kalah! choiiii . aishh . nama dye Nick Syazwan ! hee sedap x? hee ok dye baek . buad mse nieh jela dye baek .haha dye kdang2 jahat , suke pangel aku nenek , opah , makcik kedai lah , kdang2 manja2 sikit . princess? beby? haha . choiii lah youuu !gedik ken ? haha mcm na pelempangg je ! youu , thank very much sebb paam i . walaupun kite baru je knl just walling n chatting je . but .. you baek sgt ! ok fine you baek je tp benci you jugak sebb you jahat . ecehhh .you baek lahh ! wahh bangga lah tuh . weekk :P thank jugak coz layan kepala i yg gile2 niehh ..haha dye bg bnyk nasihat dkt akue .ok thank nnty i bg adiah dekat you if kite meet la? haha nnty i tarik idung you yg comel tuh kuat2 ! weeee , padan muke ! wekkk :P
THANK atok handsome !THANK BIY :) haha . * choiiii , thank KAWANNN (: