welcume

Followers terhebad saya :)

ILOVEYOU♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, May 20, 2011

sumpah kecewe!

hurm , knape aku kecewe?ok ,aku nnges skrg! aku kecewe skrg! yaallah , kau kuatkn hatiku 4 trima sume ini !! ok , aku nmpk sendiri kesetiaan kau biy! sememangnye kau xsetia dgn akue ! aku mati-2 na setia dgn kau , na b'sama dgn kau smpai bile-2! kau buad cm nieh sayngg ?ok , na tahu why aku ckp kau x setia dgn akue ? ok , jnji-2 kau sume kau lupe kn ?! ok , ptt lah kau senang je ckp BREAK dgn aku kn ? padahal aku xtahu ape salah akue punn !if biy xsygkn bby just ckp ! jgn buad bby t'hegeh-2 dkt biy ok ! aku egat bile aku xde fb lps nieh kau pun sama ! tp ... kau inbox pompuan laen sent numb kau kn ! haha gudjob biy ! sumpah syg kau !na tgok bukti sayang ? ok la , nahhhhhhhh sumpah kecewe gile ! bby egat smpai mati ! sory sebb uji kau lagi . aku just na tgok kesetiaan kau dekat akue ! tp ...............memang susa memiliki lelaki yg setia !
biyy ! sumpah !aku kecewe dgn kauuuu ! :(
 ok , see ? biy , aku tahu kau dah delete inbox nieh kn? ok sory aku uji kau lagi sekali . aku buad acc fb laen! name laen , n pic pompuan laen ! then aku try inbox kau , minx number kau ! tp ... ternyata kau bg kn ? xcaya? bule view pic tuh besar-2! bule tgok sendiri kau hanta number kau ! kau marah bile aku lyn laki! kau marah bile aku bg numb aku dkt laki ? kau cemburuu xtentu psal .tp .ini ape sayanggg ? mcm nih ke kesetiaan kau dekt akue ? ok , ckp syg aku ? cinta aku ? ini ke semua nye ?! ok fine ! lelaki sume sama ! xbule pakai! mulot ckp laen ! hati laen ! syg lah , cinta lah bla bla bla ! erghhh . fuck you BOY ! kau tahu ? kau m'buad aku xnk couple lagi lps niehhhh ! erghh cukupp lah tuhhh ! aku kecewe , m'nnges sume psl lelaki !grrr xdpt ape punnn , ini yg aku dpt hasilnye slama 4 bulan nih kn syg ? xsangka aku doeh...grrr penipuuuuu !! benci kau! xperlu pujok merayu aku lagi lps niehhhhh ! aku tahu kau mmang dah xsygkn aku lagi ! ok go on ! kau sendiri da tnggalkn aku kn ? 4ever ken ? ok , pleaseee jgn carik aku lagi lps niehhh !! biy , demi allah aku sayang kau sgt-2 ! tuhan jela yg tahu betapa aku sygkn kau ! harap kau dpt girl yg lg better dari aku !:(soryy , aku xdpt na happykn kau slama kite b'sama ! soryy aku xperfect mcm girl laen , n kau pun xbule trima aku seadanye!aku mmang buduh! sebb aku mseh syg n t'hegeh-2 dkt org yg dh xsygkn akue lagi! thank byy ! thank sebb m'cintaiku smpai ke ary niehhh .aku hargai sume kasseh syg kau!maafkn sume k'salahan akue syg! knangan kite , aku xkn pnh lupe knnn !thank buad aku kecewe lagiii ...hope kau jaga diri ok? xmau nakal-2 jaga mama baek-2 k ?! xdpt lagi na overnite dgn kau ,jumpe mama ! mkn rojak mama ! lpk dkt rumah kau! hangout b'sama kau !yeahh s'memangnye aku rinduu sume tuh! soryy ini k'putusan t'akhir aku
WE CAN JUST FRIENDS !itu sahaja yg aku na ckp last ..
ILOVEYOUUUU KIRAIN 4ever<3 12/1/2011<3