welcume

Followers terhebad saya :)

ILOVEYOU♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, May 7, 2011

abaiken akue =='

hurm, byy act aku xmara kau punn aku tahu kau keje . kau bkn saja-2 na abaikn aku kn sayang?ok aku da dngar pnjelasan kau tdy! cume aku t'kilan n kecewe dgn kau , kau lupe tarikh impointmen aku dgn dokter kn ary nie?hurmm..knp kau bule lpe?oke sala aku sebb aku xckp mkm tuh mcm mna aku na ckp?kau da tido kn?aku tau pnt gile kn syg..sokey la aku egatkn kau dah tahu. then pagi kau text tu pun da pkol bpe sayang? aku da ade dkt hospital punn then aku kecewe dgn kau tros off fon blek baru aku call kau! then kau pulak marah-2 aku sebb xbg tahu ..hurm sumpa pening doeh ! ok , good ! if kau sedar dlm 1 week ni kau dah abaiken aku b'juta kali ! sokey just aku na kau luangkn mse untok aku sayang ?! OMG aku rindu kau ade kau tahu tuh ?ok aku tahu kau pun rinduu kn akue tp.. kau xde usaha pun syg ?hurm that's why aku selalu pkir kau ade yg laen ? kalo duluu kau keje jugak, tp.. aku selalu tmani kau if kau pnt sume kn ? now ? aku mcm dah xde ppe je? aku na happy kn kau ! n ilangkn penat kau sume kau mcm xsuke je . why ? if xsuke dekat aku lagi just ckp je ok !then tdy aku ckp aku pegi hospital kau ade tnya dokter ckp ape sume ? sygg aku na kau selalu ade dgn aku ! kau tahu aku tkot sgt tdy,, byy iloveyouu! bape juta kali lagi kau na aku m'nnges sebb kau sayang ?!kau selalu pkir negatif psl aku? tp bile aku kau mara kn ? ok , aku abaikn kau 1 saat kau dah m'bebel kau ? 1 week ? xlama kn ?! ok fine, aku sayang kau sorang je !<3