welcume

Followers terhebad saya :)

ILOVEYOU♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, April 21, 2011

hate s** (!)

YEAH ! s'memangnye aku benci skola?! why? na tahu ? hah pertama peraturan yg merapu!act , xdelah lah sgt!tp ... bg akue sgt lah m'nyampah!grr , ok aku cite dari ary isnin lps .huh ! isnin tuh sume mcm ok-2 je..oke punya ok gelak punya gelak!tetibe mse p'himpunan ade buad spokcet pulak dah ! aish , mcm haram je ! yg xbule bla la ken , ade pengawas nieh dye asyik na shot aku je! mcm sial . wahh! bawak fone jee muke akue! bawk bnde-2 haram je muke akue?! wtf lah ken ! huh , smpai je tmpat akue dye tros amek penselbox aku?pastu na ckp bunga-2 lah bagai ! hadoy , na cek -cek jelah xpyh na puji-2 aku punya barang der ! then na ckp surat-2 cintan lah bagai! erghh ! naek nyampah akue doeh! grrr gedik! da lah sound aku kat surauu sebb aku xsolat ! wtf lahh , tetibe na sound mcm kau solat pulak !pengawas je tp mcm haram lbeh baek xpyh right?OMG! annoying sgt lah kau !then time aku mula-2 dye xprasan bnde tuh tetibe dye amek tros ! grr siak btol lah tahu je aku sorok dekat situ! bile na cek aku je , mesti muke kau !knape erh? dari tahon lps lagi! then tetibe na cek-2 kuku aku pulak? wth lah bitch! org laen kau xcek kuku pulak . grr pg mati lah aku na kuku pnjang ke pndek ke ! ergh ! harap je kelas B* lah sgt ken ?! wahh , pikir kau alim ? kau bagos ?! fuckyou!selasa pulak satu kes aku paling m'yirap sgt lah ken ! mse sebelom na balik tuh kiteowg sme lpk dekat blakang kelas , then borak-2 gleka-2 smpai t;duduk sebb kain jue koyak punya pasal ! tetibe cikgu suara kartoon nieh dtg kat tmpat kiteowg ! tetibe je dye shot akue ayat dye memang xbule na bla lah kn bule dye tnya 'AWAK DAH CALSH DGN BF KE' wtf woman ! grr xhbs lagi ke cite psl bf akue nieh ?! sial padahal bf aku xskola situh pun !hadoy hot gile kirin dkt skola aku do!cite lama pun still ade lagi ? bapak ar kalo bule sume cikgu jumpe aku bukan na tnaya akue , na tnya psl aku dgn bf akue! fuck yeah ! 
cikgu-2 balik sembang dgn cermin tau ! mcm xpnh buad dosa je ! you are sucking losser !=.=