welcume

Followers terhebad saya :)

ILOVEYOU♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 19, 2011

maafken beby:(

i'm soryy byy ! aku xbule na jaga kauu . aku xbule na dengar ckp kau kn ? smpai kau tuduhh aku bkn-2 lagi?! OMG ! aku sayangg kau ! tp....sume salahh aku ken ?! yeahh ! aku nieh  buduhh lah kn !ok fine sayangg..smpai hati kau ckp aku trima kau kerana terpaksa? OMG ! sumpahhh aku xpnh fikir mcm tuh punn, xde paksaan dari ika or sape-2 4 trima kau balekk ! kau tahu , aku trima kau coz aku sayangkn kau !!sampai hati kau sayangg !aku tauuu , aku memang hina bg kau ken ? yes ! aku memang penah curang dgn kau ! tp tuh duluu ! itu duluuuu ! now akue dah berubahh ! kenape kau still na ungkit psl duluu sayangg ?! aku berubah sume untok kite ok ?! sume untok kite ! knape kau still xnmpk lagi ?!sume ape yg aku buad , sume nye salah bg kau ! sumenyee hina bg kau !byy , aku sayangg kau sgt-2 !!act , aku text akue ckp 'buad kali terakhir' itu sume aku saje ! aku na tgok kau akn pikir ape ! but , dlm kepala kau sume just pkir break je kn ?! aku xpnh na pkir psl break punn ! then word yg lepakkn aku tuh ? OMG ! kau memang na lps kn aku kn sayang?!byy , iloveyouu !maafken bby , soryy ! aku memang xlayakk b'sama kau kn ?! fine , aku xperfect mcm ex-2 kau yg laen , yeahh ! thank 4 evrything sayang ! thank 4 love me ! n thankk sayangg, sumpahh aku sayang kau sgt2!if kau rse aku nieh selalu m'buadkn kau saket hati .. lupeken jela akue,mungkin ade insan laen yg lebeh baek dari akuee niehh ..byy , beby akn selalu sayang n cinta ken byy sorang je !!
sumpahh iloveyou SHAKIRIN AL-IKRAM :(