welcume

Followers terhebad saya :)

ILOVEYOU♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, April 30, 2011

kawan sebb HOT?

OMG!it's that true?aku HOT ke sayang ? hadoy ! hot ? na pegi ke mna babe? haha..xbwk ke kubor pun sayang!so jgn na baject HOT ! haha ,oke , aku na story psl sorang pompuan yg xsedar diri ! org dah xnk kwn dgn kau ! da lah ! xpyh ar na semak-2 dgn kiteowg agy ok >?!xde kemaluan ke der ?tetibe na m'yempit lagi dgn kiteowg pahal ?OMG ! kau memang xtahu malu lah babe , huh but aku tetap syg kau ! haktui sayang ! perangai mcm sial please na syg kau ! erh-2 babe , jgn lah curik org yg aku sygg ! adoy , kau nih xsegan ke yang? huh dulu minx maaf dkt aku bagai ! ok fine aku trima kau jd kawan ! haha , then ko kwan dgn aku sebb HOT je?walawey ! your FUCKER bicth lah babe ! grr , mcm haram! aku bwk kau hang dgn aku! lepak dgn aku! syukur lah 2 kali je . haha n xlpk dgn bf aku sekali ! huh , kalo kau jumpe bf aku bpk m'glabah je kau do!haha then first kau na rampas bf aku kn ? kn ? tak < jgn na segan la sayang! aku tahu lah babi ! aku xkolot mcm kau !grr ,sumpah pompuan cm kau ptt BAKO je ! haha , sape setuju angkat idong mcm saya !haha ,senget!oke n now kau na rampas mmbe aku pulak ? WTF lah ! kau ckp dkt mmbe aku yg kau na kwn dgn mmbe aku je , bukan akue? then ape gunenye kau hang dgn aku sume buduh ?! babi haram betoi lah kau nieh! grr kau nih xcukup baek agy ke aku dah maafkn kau ?kau nih memng xkenang budi kn lolipop? OMG! terasa ke sayang ? alahai , kesian nye ! padan muke kau ! n other one jgn m'nnges lah kalo aku buad kau mcm anjing kurap yeah ?! wah aku jahat ? kau tuh lagi jahat penghianat ! kbye =__=