welcume

Followers terhebad saya :)

ILOVEYOU♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, April 24, 2011

k'nangan b'sama!

Cuba tgok LOVE ats nieh ...sama x mcm hati kowang ? sama x? hurm , act sama mcm hati akue lah !hurm ,why ? n why ? sume t'tanya-2 right ? why ?! ngee , byy aku sayang kau! sayang sgt-2 ! n aku xnk n xnk ! berubah kseh syg n cinta aku t'hadap kau ! or kseh sayang kaw t'hadap akue !! aku suke mse kite duluu b'sama..first meet aku dgn kau . egat x syg ? egat ken . aku tahu kau egat ..!sebb kite dah jnji yg kite akn egat smpai bile-2 kn ?! huh mcm mne aku b'usaha na kat kau ken ? pikat kau ! goda kau ! wah , jahat gile ken akue ?! xmalu ken goda ank teruna org ?! choii lah akue nih ! aish , act time tuh yg aku tahu aku mahu ken kau ! n mahu ken kau ! dan kau pun sama right ?hurm ,bpe lama kite tnggu saat-2 t'indah ken ? saat-2 kite dpt b'sama . nge . akhirnye dgn berkat doa kite b'dua kite b'sama jugaa ..! kite bahgia sgt-2 !! soryy mybe salah aku jugak sebb luahken p'rasaan aku dekat kau . padahal aku dah tahu kau mse tuh dah b'punya .tp kau snggop putus sebb akue ?! tp .. aku sanggop tgok kau b'sama dgn org laen 4 k'bahagiaan kau ! aku xksh pun sayang ..mula-2 aku egat kau sama mcm lelaki laen ..tapi kau memang tidak sama !!byy , kau buad aku sayang ken kau sgt-2 ! smpai aku xde hati or niat na carik lelaki laen pun ! kau tahu x? aku selalau pikir kalo lah one day kite b'pisah ats p'mintaan kau n kau b'sama dgn yg laen ! mcm mna dgn idop aku ken ?hurm , mybe aku akn sorang-2 mcm duluu balek ..ya allah !aku takot sgt ! takot ! aku takot sorang-2 ! byy , kau tahu ken aku penakot ?! aku xnk kau tnggalken akue !! aku na kau teman akue , teman akue smpai aku tidurr mcm mse kite overnite besday kau tuh yg aku tido ats riba kau !egat x syg ? byy xbule tidoo selagi bby xtidoo ken ?!nge tp aku tidoo kejap je . sebb kau kiss aku mse tuh kn ?! aku tanya why ? kau ckp kau geram tgok aku tidoo.. hee !rindunye mse tuh !bulan. bintang dan awan jdi saksi cinta kite dua mlm tuh ken ?! hurm egat lagi xsyg? oeh mesti kau xegat dah kn ?! urm bnde tuh sume xpnting right ? duluu kau ckp anggap kite mcm dah tunang sebb kite 2 akn selalu pki cincin yg kite beli sama-2 tuh kn!yeah aku pun dah anggap kau mcm husband akue !that's why now aku xnk maen-2 lagi dgn kau ! xnk maen2 in our relation ! aku syg relationship nieh walaupun baru hanya bpe bulan dan kite dah b'juta kali gadoo ! aku tetap syg ken kau! xpnh berubah hati t'hadap kau !soryy byy , sory ! if bby senyap n senyap smpai m'bisuu ! yeah bby tahu kite gadoo sume ats mulot bby right ? hurm , n bby akn senyap if ini yg t'baek 4 kite dua ! sayang , s'memengnye bby sehari xbule if xdengar suara byy rse mcm na m'jeritt je ! bby nnges tauu ,sebb rinduu byy sgt-2 !mse yg byy buad call me back bby memang na kol byy pki fone mama tapii ! bby takot kite akn gadoo lagi . bby xnk kite gado! bby xnk byy bosan dgn bby !bby xnk bby tetekan lagi ! xnk buad byy saket hati !byy , sume yg bby lakukan nieh sume demi kite !hope byy paam !if byy rinduukn bby , bby lagi2 rindu ken byy tau !
sumpah iloveyousoomuch capital K :) mcm mna yg kau kata
  i'm just your GF xlebeh lagi mcm duluu maafken beby :'(