welcume

Followers terhebad saya :)

ILOVEYOU♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, April 24, 2011

bad day !==

huh , bad day ?tgok tajuk pun da bad right ? mestilahh terok! why ? hurm , act satu hari akue xde mood . na shopping pun tros xjd .padahal dah dlm kete na pg shopping then tetibe aku suro kaka aku patah balek .gile x? kaka ku punya la ngamok ken ! haish , jgn tanya lah kenape ! huh ! serabut lahh kepala akue ! sumpah do , sume bende aku buad sumenye xkene je ! aku xtahu knape doeh . mkn pun xselera. then tdy na mkn ubat pun aku cmpak-2 ! ergh ! xthu lah knape ! knape aku xb'semangat mcm duluu erh ?! hurm , aku rse mcm na marah sume org je ..!ntah la smpai aku xperasan yg aku t'tengking mama ,:( mama i'm sory ! adek xsengaja time tuh tgh pening kepala gile-2 oehh ! huh , pastu mama bule tnya about dye ken ?! lagi lah buad aku saket kepala ! dont no.. aku pun xtahu what happend ?!1 day aku diam m'bisuuu .mcm org ilang akal dahh mama aku ckp..mama, adek pun xtahu knape adek mcm nieh ! selalu sgt na marah-2 je . then nnges ! ergh aku xtahu ah knape wey ?!ape sebbnye aku jdi mcm nieh ?act , org laen memang ar tgok aku happy je selalu !but ... hati akue ? sebenarnye tak s'happy yg kowang tgok pun ! ntah la . na ckp aku ade prob .. tak pun !erghh ! bule msok hospital saket mental doeh akue nieh .. aiishh .. =__=