welcume

Followers terhebad saya :)

ILOVEYOU♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, April 24, 2011

shopping wif my sister

 yeahh , best gile oehh my sister belanje mcm-2 oeh ! wahh ary nieh shopping esok shopping lagi ?walawey xbule bla ken ? hee , then jalan-2 ! ary nieh memang shopping kasot je . 1 ary masok sume kedai kasot! OMG ! sekarang aku lagi minat kasot doeh ! xtahu la . then sumpa aku love ksot pocodot pink n black tuh tapi ... xde size .kaki aku sgt kecik ! aish , sedeh betol la .sokeyyy la , thenn aku beli kasott yg laen !OMG ! tgok la pic yg atas nieh ken .. kasot right ? sumpa now i love shoes very much ! aku beli smpai dua pasang kasot design sama ! sebb aku memang suke pakai ksot yg b'sarong yg xtinggi tuh ! huh , dekat rumahh dah bule buad koleksi dlm almari kasot dah pun ! hee ..then jalan-2 punya lah jalan ken . nmpk satu kedai nieh.nge , gelang couple tuh sumpah cantek doeh ! aku try la ..then aku tanya if na tempah bule ke? sebb aku na buad nama aku dgn dye .!gelang tuh memang betol silver ok ?! sebb aku msok tuh kedai silver ! harganye pun jgn ckp lah ken ?!then dye ckp mybe dlm 2 hari siap la coz yg aku nak tuh xde..perghh ! memang lawa gile lah ken!aw , thank 4 my sister tahu-2je aku na bg dekat bf akue ! act , mlm tdy OTP dgn dye , akue egat na cite about gelang tuh mna thu dye xnk ke ken .tp 2 jam kol asyik gadoo je ,hurm then aku pun dah putus asa pagi tdy aku kol kaka aku ckp gelang tuh cancel .!jgn tanya kenape lah akk , adek xde mood niehh !grrrr. kaka aku bule tanya mcm-2 !! hurm , xpelaa ............yg pnting aku na lps ken tension wah! shopping time bye all :)